Aannemersbedrijf Breda

Aannemersbedrijf nabij Breda

Maak kennis met Klussenbedrijf MBM van Halderen; een aannemersbedrijf in de regio Breda. Samen met u gaan we graag aan de slag om een prachtig eindresultaat neer te zetten. Of we het nu gaat om een uitbouw of de aanleg van een nieuwe tuin; vakkundigheid en kwaliteit staan bij ons voorop!

Het gewenste eindresultaat

Als aannemersbedrijf uit Breda hebben wij alle expertise in huis om het gewenste eindresultaat te bereiken. Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring, ook beschikken wij over een team dat van alle markten thuis is. Om u een indruk te geven van onze diensten zullen wij er een aantal opsommen:

  • Complete tuinaanleg (inclusief ontwerp, beplanting en bestrating)
  • Badkamer zetten
  • Gevelrenovatie uitvoeren
  • Verf- en stucwerk
  • Het plaatsen van een dakkapel
  • het bouwen van een carport

Aannemersbedrijf BredaBovenstaande is slechts een greep van de vele diensten die wij u te bieden hebben. Graag horen wij uw wensen zodat wij u vervolgens kunnen adviseren. Ook denken wij graag met u  mee over een passende oplossing. Indien u akkoord gaat, zullen we zo snel mogelijk beginnen met de klus. U wordt altijd op de hoogte gehouden van de tijdsplanning en de kosten. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw dromen! Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan direct of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.